Ulige Numre – sommerforelskelser i lys lue

Med en pæn portion velfortjent hype i bagagen skød de fire københavnske ungersvende i Ulige Numre Roskilde-festen solidt i gang med en fantastisk velspillet og charmerende koncert, der fik publikumshjerterne til at hamre i takt til kvartettens ungdomskåde, dansksprogede guitarrock og sommerforelskelserne til at stå i lys lue.

Læs også: Se billeder – Så er Roskilde i gang

Ulige Numre har i frontmand Carl Emil Petersen en sangskriver og performer af format, som tydeligvis er født til at stå på en scene, hvilket strålede ud af den 20-årige yngling, da kvartettens Roskilde-mødom blev poppet med maner. »Det er det største øjeblik nogensinde for os« råbte Carl Emil flere gange undervejs, og det var skam også en udsøgt fornøjelse for os andre at bevidne knægtenes første gang, der var et af de sjældne tilfælde, hvor det hverken var smertefuldt, akavet eller kejtet, men tværtimod inderligt, romantisk og musikalsk nærværende.

Læs live-anmeldelse: Dig & Mig på Roskilde Festival

Numre som den berusende forelskelsessalve ’Navn i sne’ og den mere intime ’Så let’ labbede det talstærke publikum i sig med stor tørst, men det var dog naturligvis en fabelagtig, tændt version af monsterhittet ’København’, som afslutningsvis tog alle kegler hjem for drengene og sendte forelskelsessygen på overarbejde. Tillykke med manddomsprøven, drenge. I bestod med pomp og pragt.

Koncert. Pavilion Junior, Roskilde Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af