How To Dress Well – pluspoint for charmen

Beherskede overstyringer, mørk spøgelsesstemning og ikke mindst en yndefuld falset har sat How To Dress Wells innovative r’n’b på mange af de hippe musikbloggeres læber. Fredag aften skulle det så i liveregi følges til dørs foran et meget velbesøgt Gloria-telt. Det lykkedes desværre ikke helt for den ellers veloplagte og meget sympatiske Tom Krell, der især havde knas med at naile debutalbummets smukke vokalfraseringer.

Falsetten, der nærmest er blevet How To Dress Wells signatur, var, selvom den var skjult i massiv rumklang, mildest talt tvivlsom. En svaghed, som Krell passivt erkendte, da de mest krævende af slagsen blev klaret af et backtrack i hittet ‘Ready For The World’. Flest pluspoint henter Krell på charmen og en smuk sårbarhed i aftenens ekstranummer, en acapella-udgave af ‘Decisions’.

Den behagelige vært, som Krell bestemt var, leverede foruden debutalbummets sange også en række nye, som lover godt for en opfølgers musikalske niveau. Den musikalske linje forbliver tilsyneladende den samme, hvis man lige ser bort fra aftenens humoristiske indslag: Et faktisk ret vellykket bud på en Ibiza-clubbanger i håb om, at han score sig nogle shows dér.

Roskilde Festival: Se hele vores dækning

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af