Charles Bradley – nostalgisk og kærlighedsfuld soul-fest

Historien om Charles Bradley, er historien om en mand, som ventede 40 år, før han endelig fik sit gennembrud som soulsanger. Bradley nærer en forkærlighed for analog soul- og funkmusik fra 60’erne og 70’erne, hvilket verden første gang fik at høre på debutalbummet ‘No Time For Dreaming’, der udkom tidligere i år.

Rygtet om Bradleys magiske stemmebånd, der er lige dele Otis Redding og James Brown, var løbet i forvejen på Dyrskuepladsen, så det lille telt var godt fyldt, da Bradley, efter en lidt langtrukket instrumental funk-improvisation fra bandet, endelig indtog scenen i et hvidt læderjakkesæt.

Første nummer ‘Heartaches and Pain’ modtog et hujende bifald, hvilket gentog sig hver gang Bradley udstødte et af sine signatur-hyl. Der er ingen tvivl om, at Charles Bradley har en enestående vokal, men desværre mistede koncerten energi halvvejs, da hovedpersonen pludselig forsvandt fra scenen. Ti minutter senere vendte han tilbage, nu i guldjakke.

Bandet var eksemplarisk groovy og tilbagelænede på den helt rigtige måde koncerten igennem, men hovedattraktionen var og blev Charles Bradley. Han kan kun én ting, men den ting kan han så til gengæld også virkelig godt. Charles Bradley elskede publikum. Og vi elskede ham lige tilbage. Men mest for hans fantastiske vokal.

Roskilde Festival: Se hele vores dækning

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af