Alcoholic Faith Mission – oplagt kærestekoncert

Med tre anmelderroste album i bagagen og koncerter i USA, Japan, Canada og Tyskland var det endelig blevet det danske indie-orkester Alcoholic Faith Missions tur til at indtage Roskilde Festival. Bandet er stadig et forholdsvist ubeskrevet stykke nodepapir i Danmark, men efter denne koncert må man stille sig selv spørgsmålet: Hvor længe?

Mens mørket lagde sig over festivalen, leverede det syv mand høje musikkollektiv en koncert så fuld af hjerte, at den var oplagt som kærestekoncert. Når man hører bandets stort orkestrerede barokke rock tilsat synths, forstår man, hvorfor sammenligninger med både Broken Social Scene og Arcade Fire er nærliggende.

Det hjerteskærende ‘Sobriety Up and Left’ bød på drømmende guitarspil og dybfølt lyrik. På den rockede ‘Running With Insanity’ fik et åh-åh-kor, der er catchy som klamydia på en festival, det halvfyldte telt til at skråle med, og på ‘Nut in Your Eye’ kom Kristine Permilds smukke sfæriske ryst til sin ret.

Under koncerten varierede sangene meget i tempo og dynamik, og det gjorde, at publikum løbende lige skulle finde takten, når et nyt nummer begyndte. Dem, der holdt koncentrationen, fik en flot koncert af et band, hvis musik vi nok skal høre mere til i fremtiden.

Roskilde Festival: Se hele vores dækning

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af