Hammonds, Harrington & Destroy – meget at arbejde med

I kvartetten Hammonds, Harrington & Destroy, der pt. barsler med deres debut-ep, præsenterer Jakob Printzlau, tidligere sanger i de hedengangne festaber The Fashion, en ny og mere aggressiv side af sin musikalitet, hvor det beskidte og punkede udtryk i højere grad end tidligere er i højsædet.

Desværre var et sparsomt publikumsfremmøde samt dårlige lyd med til at lægge en dæmper på kvartettens første koncert for et større publikum.

Printlau fungerer fortsat  som en karismatisk frontmand og festindpisker, men uheldigvis druknede hans spyttende og  spydige vokal i det samlede lydbillede, hvor buldrende trommer og en knytnæve-heavy bas løb med det meste af opmærksomheden, og de fine detaljer i kvartettens sammenspil for ofte blev overdøvet.

Veloplagte festrockere som ‘Only the Ocean’ og den bitre ‘Let’s Get Together & Fall Apart’ kom aldrig for alvor ud over scenekanten, og selv om Pritzlau tog flere ture hovedkulds ud i publikumsmængden undervejs, gik man derfra med følelsen af, at Hammonds, Harrington & Destroy fortsat har meget at arbejde med i øvelokalet, før de for alvor kan byde ind med noget ekstraordinært.

Se hele vores dækning af Roskilde Festival 2011 HER.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af