Undergang – den ægte metalstil

» Vi hedder sgu Undergang, og det er den ægte metalstil. Det her nummer hedder ‘Hævntørst’«. Så fik vi det på plads. Folk har det med at sige det mest mærkværdige vrøvl, hvis de bliver placeret på en scene, men Undergang ramte hovedet på sømmet. Det var god old school dødsmetal uden så meget pis, men med alle de rigtige klichéer, de leverede på Pavilion Junior. Og i modsætning til hos mange af deres genrefæller gik der aldrig rollespil-gøgl i den.

Den københavnske trio, der i øvrigt består af medlemmerne Dödshjælp, Ondsind og Torturdöd, spillede ondt og tungt som ind i helvede, og hvis man haft den fjerneste chance for at tyde frontmandens langsomme growlen, havde man sikkert hørt tekster om at blive begravet levende eller knust under nogle meget store gravsten.

De tunge riffs, kom fra et mørkt sted ni fod under os, og trommerne tordnede derudaf, men fuldstændig som på bandets roste debutalbum, ‘Indhentet af Døden’, var den rå, punkede brutalitet også på scenen ekstremt fokuseret i en relativt introvert aggression, der mundede ud i et ekstremt intenst udtryk. Deri holdt de folk fanget med velplacerede temposkift og skarpe og effektive, men aldrig forcerede, grooves.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af