Messy Shelters – electro-rock med pondus

Roskilde Festival kom godt i gang i år. Danske Mikkel Boldings Messy Shelters skulle lige bruge ti minutter på at spille sig varme, men så leverede de til gengæld en solid åbningskoncert på årets Pavilion Junior-scene.

Egentlig er Messy Shelters Boldings soloprojekt, men i koncertsammenhæng udvider han med et fire mand højt backingband. Den slags transformationer fra soloprojekt til liveband ender alt for ofte med at sløre sangenes kvaliteter, men den pris betalte Messy Shelters ikke for den ekstra pondus, de semi elektroniske indiepop-sange fik på scenen.

Om noget understregede det velspillende band de underspillede melodiske kvaliteter, mens de stadig bidragede med en ekstra dimension i form af et par enormt stærke udsyrede og mere rockede instrumentalpassager.

Messy Shelters har kun en ep og et enkelt album på samvittigheden, og Bolding mangler måske at udvide repertoiret med to-tre rigtige gode sange, der kan gøre det muligt at luge lidt ud i fyldet, før det for alvor bliver interessant. Men gennem hele koncerten formåede Bolding og co. at veksle elegant mellem de rockede instrumentalstykker og de oftest mere afdæmpede eller dansable og til tider helt folkede popsange, og samtidig vidnede den håndfuld rigtig gode sange, han trods alt allerede har skrevet, om et stort potentiale.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af