Emma Acs – charmerende og iørefaldende syrerock


Emma Acs er i en alder af blot 19 år blevet kaldt syrerock-dronningen af Danmark. Hendes debutalbum ‘Champagne’ har fået fine anmeldelser, og referencerne til 60’er-rockens ikoner er på plads. Alligevel savnede koncerten den vildskab, som Emma Acs udstråler med sit ildrøde hår.

Musikalsk set leverede hun en stilsikker koncert, hvor hendes charmerende lyrik om ung kærlighed gik hånd i hånd med et tøffende Farfisa-orgel, iørefaldende citar-stykker og skramlende guitarsoloer.

På hittet ‘Fever’ var det kun de forreste publikummer, der hev armene i vejret og dansede med. ‘Very Own Human’ sluttede af med en svedig udsyret guitarsolo, som ikke helt fik det bifald den fortjente. Men der var ikke kun referencer til 60’ernes syrerock. Sjovt nok begyndte folk for første gang at hoppe, da Emma Acs spillede et lo-fi cover af Ace of Base-klassikeren ‘All That She Wants’. Der blev også sluttet stærkt af med nummeret ‘Yoko’, hvor Emma Acs igen demonstrerede det hitpotentiale, hendes debutalbum indeholder.

Desværre formåede Emma Acs kun glimtvis at videreføre den løssluppenhed, som 60’ernes hippiekultur stod for, til publikum. Men talentet er der, og i en alder af 19 skal hun nok vende stærkt tilbage.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af