Just a Number 05272011 – tam giraf, fed koncert

Der er vist ingen tvivl om, at en stor del af publikum til koncerten med de kryptiske Just a Number 27052011 var mødt op, fordi det nu engang var lidt spændende at se, om forsangerinden nu også var Karin Dreijer Andersson, som rygterne havde spået. Det var hun ikke. Bandet gik på scenen under navnet Battlekat og afdæmpet bifald, idet de fleste af gæsterne på Voxhall tilsyneladende ikke anede, hvem kvinden bag mikrofonen var. Det viste sig dog, at der er tale om bandet, der for nogle år siden gik under navnet Fifty Foot Spiders.

At bandets arbejdstitel var en slet skjult henvisning til aftenens koncert sikrede tæt på fuldt hus. Og da den tunge synth blæste gennem lokalet, var der ingen tvivl om, at man var havnet det rette sted. Den bastunge synth flænsede Voxhall og fremkaldte brækfornemmelser hos den stivere del af klientellet, der blev mesmeriseret af den percussionrige synthpop og den skærende vokal. ‘He Didn’t Want a Love Song’ og ‘The Pain’ omdannede salen til et iskoldt synthhelvede, altimens den sangerinden fra midten af scenen forførte det talstærke publikum med semikoreograferede håndbevægelser.

Selv om bandets reklamestunt endte med at virke tamt og ligegyldigt, var koncertoplevelsen gennemført. Mange var kommet for at se giraffen, og selv om den ikke hed Karin, var bandet garant for en god koncert.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af