Method Man & Redman – på hovedet ud i festen

Først blev de tre uger forsinket. Så skulle vi plages af det samme forpulede Swann Lee-nummer i en time. Og så endnu en halv times ventetid. Men da de længe ventede bong-kammerater så endelig gik på scenen, var det også med gunshots, carcrashes og tudende horn.

Publikum havde ellers næsten mistet deres buzz, men de to karismatiske herrer fik sat elstikket i igen og leverede præcis det, man kunne forvente: En fest høj på røg og alkohol. Til trods for rygeforbudet blev luften hurtig tyk af den søde tåge, og alligevel var der luft nok til at råbe salens loft op.

Med udgangspunkt i deres fælles eskapader og en hel del Wu-Tang-relaterede sange med en selvfølgelig hyldest til Ol’ Dirty Bastard, pussede de en fest på et medvilligt publikum. De to entertainere stagedivede med kolbøttefart, og Method Man fortolkede Jesus og gik på publikums hænder et stykke ud i salen. Det stunt skulle Redman selvfølgelig overgå og ville hoppe fra den højeste højttaler, men her sagde Method Man alligevel stop med bekymring for, at han skulle komme til skade. Trods attituderne og vildskaben var aftenens vigtigste formål nemlig at have det sjovt.

Det så det bestemt også ud til, at hiphoppens svar på Cheech & Chong havde, og de havde svært ved at forlade scenen igen og startede en vandkamp. Ventetiden var alt værd.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af