Jonathan Johansson – vi er aldrig ensomme

Det er svært at hamle op med selveste Bossen. Netop dette måtte Jonathan Johansson sande, da han gik på Odeon-scenen til et ikke engang halvfyldt telt, mens tonerne fra Bruce Springsteens E Street-band kunne høres i baggrunden.

Og det var faktisk synd for den lidelsesfulde, Adonis-smukke og kærlighedshungrende svensker og resten af hans sortklædte band, der ellers leverede et stramt, velspillet setup af deres mørkmelankolske og hjertekvalte synthpop med blandt andet ’Under Sjukhusen’, ’Stockholm’ og især den forfrosne drømmepopsjæler ’Som Om’ som højdepunkter. Stemningen og publikumsantallet svingede konstant op og ned, og halvvejs igennem koncerten kom Johansson sågar til desperat at trygle sit publikum om ikke at forlade ham.

Læs også: Publikumsreaktioner fra ASAP Rocky

Det virkede generelt til gå svenskeren på, at han var oppe imod et besværligt spilletidspunkt, for pludseligt og efter kun 50 minutters spilletid gav Johansson og co. sig i kast med den evigt melankolske ’Aldrig Ensam’, hvorefter de demonstrativt forlod scenen badet i rødt lys. Men heldigvis, og meget ulig normale Roskilde-traditioner, lykkedes det den lille, men trofaste skare af inkarnerede fans at kalde svenskerne tilbage og give to ekstranumre, hvorefter Jonathan og kumpanerne til gengæld kvittede med konfettiregn og bukken. Så måske vi ikke alle sammen er så ensomme igen.

Koncert. Odeon, Roskilde Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af