Big Boi – velhængt søndagsbling

Big Boi uden Outkast er en amputeret størrelse. Men når man har hans klasse, er det altså stadig bedre end halvt godt. Og selv om søndag eftermiddag ikke er det mest optimale tidspunkt at starte en fest i støv og smat, så klarede den amerikanske rapper at spille Arena op med den klassiske, skrabede opstilling: To mc’er og en dj.

Opskriften var et stakåndet gennemløb af hans imponerende diskografi, både fra hovedbandet og sidste års festspændte soloskive ‘Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty’. Ok, som ni ud af ti hiphopkoncerter led den under en lidt for skrabet, forprogrammeret lydside, ligesom der undervejs blev skippet for hurtigt mellem numrene, så det stedvis mere mindede om et medley end en egentlig koncert.

Men det gjorde mindre, når Big Boi var klar til kamp iført armymønstret streetwear, monstrøs guldkæde og dansende damer på scenen (selv om danske festivalpiger altså ikke ryster røv på amerikanerniveau – sorry girls!). Og når han med Cee-Lo Green-agtig charme luftede Outkast-kronjuveler som ‘So Fresh, So Clean’ og ‘Ms. Jackson’ og skarpe solopræstationer som ‘Shutterbug’, ‘Tangerine’ og ‘Fo Yo Sorrows’. Så må vi bare krydse fingre for, at han tager André 3000 med næste gang!

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af