Brother Ali – underholdende hiphop-fest

Et fyldt Odeon fik en top hiphop-oplevelse – og sådan er det faktisk hver gang, Brother Ali optræder. Rapperens uprætentiøse selvsikkerhed og kærlige budskaber er lette at indtage, og lørdag aften insisterede Ali og Dj Snuggles på, at vi ikke var til et show, men at vi var til fest.

Festen begyndte afslappet, og værten Ali bød, lidt forpustet, velkommen med gospelkor og håndklap på Us’, før selskabslegen ‘call & response’ på ‘Fresh Air’ fik alle helt med. Brother Ali spredte gode vibes til ‘Thruth Is Here’ og freestyle under ‘Pedigree’, og det blev ikke sidste gang, der blev improviseret over de soulede rapnumre.

Ali fik pusten og fandt formen, og Dj Snuggles supplerede med den mest underholdende beatboxing hørt længe, som han selv sang til i bedste Rahzel-stil. Og Lauren Hills ‘Doo Wop (That Thing)’ blev spillet, mens Ali sørgede for, at hele festen smed hænder og kærlighed efter scenen til ‘Uncle Sam Goddamn’, den bluesede ‘Take Me Home’ og den flabede ‘Bad Mufucker Pt.2’.

Showet sluttede med det gamle hit ‘Rainwater’, der var som et stort fælleskram. Men hverken gæster eller værter ville gå, så selv om tiden var gået, fik vi lidt ekstra rap over beatboxing – se DET er hiphop!

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af