Black Rebel Motorcycle Club – lige lukt i helvede

Lad det straks være slået fast: Der var intet nyt i mørket. Absolut intet, udover en nyerhvervet ung trommeslager.

For de to strengevridere og sangere Peter Hayes og Robert Turner handler rock’n’roll stadig om at være lige ud ad landevejen og frem for alt sort som lige lukt ned i helvede.

Og den simple rockmusik omkranset af et konstant dystert modlys var hvad Black Rebel Motorcycle Club fejrede 1. maj med på Store Vega, hvor publikum kvitterede med sorte t-shirts og en fuldstændig ukontrolleret lyst til at gå amok med hyl, hop og crowdsurfing.

Black Rebel Motorcycle Club leverede soundtracket til festen noget så energisk og voldsomt, som de bare kan bedre end alle andre. Derfor var der ingen grund til klandre, at det var debutsangene fra ‘B.R.M.C’-albummet, som ni år efter udgivelsen stadig dominerede og begejstrede ude i salen sammen med effektive versioner af senere perler som den Dylan’ske ‘Ain’t No Easy Way’ og en ondskabsfuld tung-tung version af ‘Stop’.

Med mere end to timers energiudladninger syntes den dynamiske trio at ville følge sangens omkvæd »We don’t know how to stop« hele vejen ned i det mørkeste mørke. I hvert fald blev de ved med at bringe salen mod nye højder, der naturligvis nåede sit klimaks til Robert Turners udråb ‘Whatever Happened to My Rock’n’Roll?’. Et dejligt retorisk spørgsmål som alle vi gennemsvedte på Vegas rebelske klub kendte svaret på.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af