The 20Belows – ikke værd at vente på

1-2-3-4 og så i gang. Fart over feltet og ikke så meget pis. Men desværre heller ikke så meget andet at byde på. Sådan var onsdagens første forestilling med The 20Belows, der er københavnere, men som spiller ærkeamerikansk punkrock af den hæsblæsende slags.

Med tatoveringer på armene og sved på panden gav bandet den gas med speederen i bund fra start til slut. De havde travlt, for koncerten blev forsinket i 20 minutter på grund af lydproblemer. Men da den endelig kom i gang, viste det sig, at den ikke rigtig var værd at vente på. Forsanger Ulrich Basler & co. lagde ud med ‘Once and For All’, der blev afsluttet med ordene »so fucking tired of this«. Og koncerten var ganske rigtigt trættende at lægge øre til, for den kortklippede kvartet havde kun én sangskabelon. Og den skamred de med sange, der overlappede og lød som hinanden. Med tre akkorder og en maksimal varighed på tre minutter. Og de fleste var omtrent ligeså hurtigt glemt, for selvom energien var der, så var den uforglemmelige melodi der ikke.

The 20Belows holder åbenlyst meget af Social Distortion, der fyrer den af torsdag aften på Arena. Forhåbentlig har den ægte amerikanske vare mere at byde på end den københavnske kopi.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af