Lindstrøm & Christabelle

Hvad gør man, når det virkelige liv ikke virker særligt cool? En mulighed er at bevæge sig langt væk fra det jordiske, og det er netop, hvad Lindstrøm har gjort. I hvert fald i musikalsk forstand, for den norske producer er blevet selve inkarnationen af space disco eller cosmic house – ikke mindst med 2008-albummet ‘Where You Go I Go Too’ hvor blot tre numre strakte sig over hele 50 minutter.

På Real Life Is No Cool’ lyder Lindstrøms produktioner stadig som om, de er fra det ydre rum, men denne gang er de destilleret ned i et mere konventionelt popformat, og det er der kommet et fantastisk lækkert og ualmindelig sexet album ud af. Ført an af sangerinden Christabelle der slanger sig labert over varme klangflader og organisk klingende rytmespor.

‘Let It Happen’ går i kredsløb om spejlkuglen med hypnotisk synth-tema, mens ‘Baby Can’t Stop’ går direkte efter dansegulvet med sprøde blæsere og stramme beats. Og festen fortsætter helt ind i soveværelset med vuggende numre som ‘Lovesick’ og ‘Music in My Mind’, hvor Christabelle synger med samme dampende henførte vokal, som Donna Summer gjorde i 70’erne hos Lindstrøms helt indlysende inspirationskilde Giorgio Moroder.

Det er saftig og sanselig disco til det 21. århundrede, og når ‘High and Low’ lukker albummet i slowmotion, er det som at danse i prikkende støvregn, der er faldet hele vejen fra Venus. Forbandet forførende. Og pludselig lyder det virkelige liv lidt mere cool.

Lindstrøm & Christabelle. 'Real Life Is No Cool'. Album. Smalltown Supersound/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af